Wat brengt de zomer?

Naast een aantal eigen activiteiten bezorgde wereld-delen aan de leden van de ontmoetingsgroepen en collega’s van het Liers Vluchtelingen Onthaal een overzicht van tal van andere activiteiten in Lier. De reactie bleef niet uit: doordat sommigen nog extra info wensten wisten we dat men op het aanbod van stad Lier en andere partners zou ingaan.

Zelf blijven de leden van de ontmoetingsgroepen welkom in de “Op de koffie in het klooster” op de eerste twee en de twee laatste woensdagen van de zomermaanden. Op donderdag is er elke week Crea van 13 tot 16 uur. Ook leden in Lier zijn welkom in Broechem. In de toekomst hopen we een eigen huis in Lier te openen zodat men ook daar regelmatig en wekelijks kan samenkomen. Maar dat is nu nog toekomstmuziek.

Op 22 juli gaan we samen naar de Kesselse heide op picknick en op 20 augustus naar Bokrijk. En op 26 augustus allen naar de barbecue in Ranst. Dit jaar wordt het méér dan een barbecue: het wordt een sport en spelfeest voor wie het wil! Een aanrader voor de gezinnen!

En tenslotte is er ook nog onze Zomerbabbel in de cafetaria van het Stadskantoor elke woensdagavond.