Jouw mooie speelgoed is welkom

Wereld-Delen zal aanwezig zijn op de kinderrommelmarkt te Broechem op 8 september. We brengen de aanwezige ouders en andere bezoekers op de hoogte van wat wij doen voor kansarmen. Kinderen, die hun mooie speelgoed trachten te verkopen op de kinderrommelmarkt kunnen achteraf niet-verkocht (maar onbeschadigd en volledig) speelgoed naar onze bestelwagen brengen. Al dat speelgoed wordt gesorteerd en via de Sociale Winkel De Loods of via onze ontmoetingsgroep tot bij kansarmen gebracht. Deze laatste groep plant een speelgoedbeurs die toegankelijk is voor ouders die niet zoveel huishoudgeld hebben en waar de zwarte (of roze of gele) piet moeilijk terecht kan. Zo kunnen zij goed speelgoed komen uitzoeken voor hun kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.